Wrap met rode biet, geitenkaas en walnoten

Wrap rolletjes met rode biet en geitenkaas

Hevige fan van rode biet? Dan zullen deze wrap rolletjes met rode biet en geitenkaas absoluut een schot in de roos zijn. Afgewerkt met wat walnoten, peterselie en een vleugje liefde, en het deze smakelijke hapjes zijn klaar om te serveren.

Ingrediënten

  • 4 wraps
  • 150 gr verse geitenkaas van de Polle
  • 160 gr gekookte rode biet
  • 50 gr walnoten
  • 1 el fijngehakte peterselie
  • Peper en zout

Werkwijze

  1. Neem een mengkom en plet de geitenkaas met een vork.
  2. Snij de rode bietjes in kleine blokjes en hak de walnoten in stukken. Meng alles samen met de geitenkaas goed onder elkaar. Breng verder op smaak met het fijngehakte peterselie en wat zout en peper. 
    Tip: Is de geitenkaas wat te droog om te mengen, voeg dan een klein scheutje water toe aan het mengsel.
  3. Neem een wrap en besmeer deze met een ruime hoeveelheid van het geitenkaasmengsel. Rol de wrap goed strak op en snij hem vervolgens in rolletjes van zo’n 1,5 cm breed.
  4. Smakelijk!