Geitenmelk kopen in België

Verse geitenmelk kopen bij Kempense Geitenkaas Polle

Ben je op zoek naar een plaats waar je terecht kunt om geitenmelk te kopen in België? Dan ben je bij Kempense Geitenkaas Polle aan het juiste adres! In onze hoevewinkel en op onze wekelijkse markten in Antwerpen (zaterdag) en Herentals (zondag) kan je onze heerlijk verse geitenmelk kopen.

Waarom geitenmelk?

Geitenmelk is niet alleen lekker, het is ook super gezond! Geitenmelk bevat namelijk meer essentiële vetzuren dan koemelk, die een snelle bron van energie zijn en niet worden opgeslagen als lichaamsvet. Daarnaast is geitenmelk vaak een geschikt alternatief voor mensen met een intolerantie en allergie voor koemelk, omdat geitenmelk minder lactose bevat dan koemelk. Bovendien is geitenmelk eenvoudiger te verteren, doordat het opgebouwd is uit kleinere cellen.

Verse geitenmelk vs. gepasteuriseerde geitenmelk

De geitenmelk die je kan kopen bij de Polle, is verse geitenmelk. Onze geitenmelk wordt dus niet gepasteuriseerd. Verse geitenmelk heeft, ten opzichte van gepasteuriseerde geitenmelk, een hoger gehalte aan vitaminen en andere essentiële vetzuren en aminozuren. Daardoor heeft rauwe melk een beter effect bij het voorkomen van osteoporose en atherosclerose. Bovendien is het beter verteerbaar ten opzichte van gepasteuriseerde melk. Ook worden er geen houdbaarheidsproducten of smaakstoffen toegevoegd.

Waar kan je onze geitenmelk kopen?

Onze verse geitenmelk kan je kopen in onze hoevewinkel of op onze wekelijkse markten. Wil je zeker zijn dat we nog melk hebben? Dan kan je best je bestelling op voorhand doorbellen of mailen. Als je de melk komt halen op de markt, is het zeker aangeraden op voorhand te bestellen.

Plaats je graag al een bestelling voor geitenmelk? Vul dan onderstaand formulier in.