Geitenyoghurt kopen bij de Polle

geitenyoghurt van de Polle

De lekkerste geitenyoghurt koop je rechtstreeks bij de boer. In onze hoevewinkel of op onze wekelijkse markten in Antwerpen (zaterdag) en Herentals (zondag) kan je terecht om jouw dagelijkse portie yoghurt te kopen. Ook in verscheidene supermarkten en speciaalzaken kan je onze yoghurt vinden. Bekijk de volledige lijst met verkooppunten.

Waarom geitenyoghurt?

Geitenyoghurt is niet alleen lekker, het is ook nog eens super gezond! Geitenmelk bevat namelijk meer essentiële vetzuren dan koemelk. Deze zijn een snelle bron van energie en worden niet opgeslagen als lichaamsvet. Daarnaast is geitenyoghurt, in tegenstelling tot koeyoghurt, vaak een geschikt alternatief voor mensen met een intolerantie en allergie voor koemelk, omdat geitenmelk minder lactose bevat dan koemelk. Bovendien is geitenmelk eenvoudiger te verteren, doordat het opgebouwd is uit kleinere cellen. 

Geitenyoghurt van de Polle

De geitenyoghurt van de Polle wordt gemaakt van verse volle gepasteuriseerde geitenmelk. Het is een zuivere yoghurt, waaraan geen extra kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen worden toegevoegd. Daardoor behoudt de yoghurt zijn zachte smaak en structuur. Heerlijk voor ’s morgens bij je ontbijt of voedzaam tussendoortje.

Recepten met geitenyoghurt

Een zoetebek? Of heb je toch liever hartig? Met geitenyoghurt kan je heel wat kanten uit. Wij maakten alvast voor jou een selectie van recepten met geitenyoghurt.